tirsdag den 3. maj 2011

Rabarbertærte! Mmhh..





 Jeg synes lige, at I skulle se hvor fin min udsigt var fra køkkenvinduet den aften. Skønt at lave mad, mens solen skinner i ansigtet.


(Undskyld at de to sidste billeder blev lidt sløret, men mit kamera ville ikke som jeg ville)

 
I går lavede jeg rabarbertærte, og mmh hvor blev den god! Vi har selv nogle rabarber i vores gård, og det var så dem jeg brugte. Det bliver altså bare lidt mere lækkert, når det er friske, frem for frosne. 

Man skal bruge: 
3-600 g. rabarber
1 dl. sukker
1 spsk maizena 

Skær rabarberene ud i skiver. Ikke for tykke, ikke for tynde. Se på billedet overfor, hvis der skulle være tvivl :)
Sukkeret og maizena bliver vendt sammen i en skål, og blandet sammen med rabarberene.
Det hele bliver hældt i et fad, og sættes ind i ovnen.
Den skal bages ved 170 grader (varmluft) i 20 minutter. 
I mellemtiden river du 100-150 g. marcipan.
Efter de 20 minutter er gået, tager du fadet ud, og drysser marcipanen over rabarberene. 
Så bager du tærten yderlige i 20 minutter igen, indtil marcipanen bliver gylden.

Super lækker tærte, og rigtig nem at lave! Den serveres bedst hvis den er lun, og med cremefraiche. 
Mmmh.. Jeg har desværre ikke noget billed af den færdige tærte, den røg for hurtigt ind i min mund...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar