onsdag den 24. august 2011

Saltmandler







Dette er en farlig ting at gå i gang med. Det er ganske nemt, at lave, men når man først har smagt de her mandler, kommer man hurtigt ud i at lave flere kilo!
De er perfekt sammen med et glas danskvand med masser af brus, blandet op med hyldeblomst saft.

350 g mandler vejes af, og overhældes med vand. Dernæst skal der 5 spiseske salt i vandet, og røres rundt i, indtil saltet er opløst. Tildæk dem, og lad stå i 30 minutter (mindst). Jeg lod mine stå i omkring 40 minutter, og synes godt, at de måtte blive mere saltet end de er blevet. Så det afhænger af hvor saltet man vil have dem.
Lad dem dryppe af i en si.
Fordel dem ud på en bradepande dækket med bagepapir, og drys olie over. På den måde bliver mandlerne sprøde.
Sæt dem i ovnen til 150 grader i 20-25 minutter.
Og VUPTI! Så har man en rigtig lækker snack ;-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar